• neiyetu

Saina afifiina ma lolomiina alamanuia aofia ai faavae afifiina ma lolomiina oloa alamanuia ma afifiina ma lolomiina masini gaosi alamanuia. O le muamua o se galuega-malosi alamanuia ma maualalo tekonolosi mataupu ma laiti papupuni i alamanuia atinae, lea e faigofie ona i ai i se tulaga le lelei i le tauvaga ma tupe faavae; O le mea mulimuli o se laumua-tekonolosi-ogaoga alamanuia ma tutoʻatasi tekonolosi agavaʻa, o le agavaʻa o le atinaʻe ma fou ma le agavaʻa o tupe faʻaalu faʻapitoa o le a fuafua ai le tauvaga lelei o le alamanuia. O faleoloa e lolomia ma lolomitusi ai Saina e le o iai ni tomai fou, e maualalo le faʻatupeina, leai se faʻatauvaga, ma o le a i ai i se tulaga le lelei i le tauvaga talu ai le afaina o tupe faavae. O le mea lea, ina ua maeʻa Saina ulufale i WTO, o le lotoifale pepa afifi alamanuia i ai pisinisi tele avanoa ma vevesi tauvaga.

I le taimi nei, o le atinaʻe o pepa afifiina lolomi tekonolosi faʻaalia ai nei fou foliga: tasi-vaega mea atiaʻe agaʻi i tele-vaega mea; Lolomiina offset, gravure lolomitusi, flexo lolomitusi, screen lolomiina ma isi lolomiina metotia faatasi ma flexo lolomiga o le a tupu vave; tasi laupepa pepa atiaʻe agai i lola pepa ma tasi masini i luga o le laina gaosiga; Faʻamatalaga maeʻaeʻa o ituaiga eseese o fesoʻotaʻiga fou (pei o le komepiuta tisaini, faʻainitaneti tekinolosi, leisa faʻagaioia tekinolosi ma fou mea, ma isi) faʻamalieina taimi uma le atoa gaosiga faiga.

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le televave atinae o le afifiina alamanuia, tagata manaoga o loo i taimi uma eseese, ma maualuga manaoga ua tuu i luma mo le afifi afifi. O le mea lea, o mea e fai ai mea masani e tatau ona matua mautu, o le vevela tapulaʻa o le ogaumu ma le faʻaliusuavai lelei e tatau ona faʻaaogaina le digital control system e iloa ai le sili ona lelei o le puleaina o le gaioiga atoa ma faʻaleleia le gaosiaina faʻasologa.

O loʻo iai le faʻamoemoe o le faʻataʻamilomiloina ole tamaoaiga o le a avea ma autu autu o le atinaʻeina o faleoloa afifiina i le lumanaʻi, o le toe faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o lapisi mea e teu ai lapisi o le a iloa ai le faʻatinoina o meafaigaluega, o mea afifi lanu meamata o le a matua atiaʻe ma atiaʻe, ma o le faʻavae afifi faleoloa o le a faʻatelevave foʻi lona atinaʻe.

news


Taimi Post: Aukuso-23-2021